24/4/12

Sortida a peu a Gironella

Avui  després del pati tots els alumnes de primària hem anat fins a Gironella a peu a veure una obra de teatre en anglès. Pel camí ens hem parat a visitar les excavacions del monestir de Sant Pere de Casserres. En Guillem de l'ajuntament ens ha fet les explicacions de la visita.
En Guillem explicant als de cicle superior.
Sant Pere de Casserres era un monestir de monjos de l'edat mitjana que vàren descobrir l'any 2005. Des de que els monjos haviem marxat d'allà cap el segle XV no se n'havia tingut cap més notícia. També hi ha restes de l'època dels romans segurament era una vila romana i el monestir el van utilitzar com a casa de pagès.
L'Eloi i la Ruth han participat a l'obra.
Més fotos de la sortida.

1 comentari:

qifei2012 ha dit...

In case youre family members rider, a sports athlete XC bike, a different motorist owning bike trip or simply a triathlete, Information and facts Riding a bike Routines is often a must-have help guide to help you get started provide versions street bike totally to a new stages Wholesale p90x. Recharge besides boost versions riding a bicycle exercising employing a number of p90x workout routines make viewed just before 90 day workout. p90x workout