8/11/17

Sortida a Camadoca


El divendres 3 de novembre els alumnes de primària van anar a la masia de Camadoca de Merlès.  Camadoca és un centre de cria de fauna i educació ambiental que  vetlla per la preservació de la fauna i flora autòctona dels rius i rieres, com el cranc autòcton, les nàiades (petxines d'aigua dolça de mida gran), alguns peixos, amfibis, tortugues d'aigua, que són  animals que estan amenaçats. 

Després d’esmorzar es van repartir per cicles i van començar la visita. Es van visitar els aquaris que tenen a la casa, on hi ha  espècies de peixos, crancs i petxines d'aigua dolça autòctons i d’altres amb espècies invasores. També els  aquaris i estanys exteriors, amb peixos grans i tortugues i les instal·lacions a l’exterior amb ocells aquàtics, rapinyaires diürns i nocturns, cigonyes i altres ocells autòctons irrecuperables.
 Una altra part de la visita consistia en  anar a la riera, al bosc i a la bassa.  Van observar un esquirol i tocar un eriçó.

Com a cloenda i sorpresa final  van ser alliberats al medi natural dos ocellets, uns verdums que quan eren al niu van caure i els van criar a Camadoca.

Àlbum fotos

Àlbum fotos Cicle Superior